Kinder massage

30 minuten, 50 euro

60 minuten, 65 euro

 

Samen creëren we een fijne massage waarin jij je op je gemak voelt, ik help jou je kracht, liefde en humor in jezelf en voor jezelf te ontdekken. Door bewust aan te voelen en te ervaren wat er speelt in je lichaam en hiernaar te luisteren zul je zien dat je veel meer op je gemak voelt. Ook als de massage al lang weer voorbij is.

Al ben je een kind of juist omdat je een kind bent, heb je extra behoefte aan contact en liefdevolle aanraking. Om zo goed mogelijk in deze behoefte te voorzien overleggen we eerst goed wat je fijn vind of wat je fijn lijkt. Of wat je juist niet zo fijn vindt. We bespreken vooraf waar je gemasseerd wilt worden en of je al je kleren aan gaat houden, of bijvoorbeeld alleen je shirt uit gaat doen. Alles wat niet gemasseerd word ligt fijn onder een deken. Je ouders of degene die voor je zorgt is er altijd bij, veiligheid geborgenheid en jouw welzijn, is waar een fijne massage mee begint. Samen zorgen we voor een ontspannen massage.

Je lichaam is zo wonderlijk slim, en je kunt er veel van leren door er naar te luisteren. Het vertelt je van alles, samen zoeken we naar de verbinding met je hart, want dat klopt.

Maak een afspraak
Geef cadeau

Heerlijk ontspannen

Goed kunnen ontspannen en aan kunnen geven wat ik wel en niet fijn vond!

Miranda bedankt en zeker tot een volgende keer.

Annieck Broks,

Rust in mijn lichaam

Tijdens en na de massage was ik veel meer ontspannen. Het viel me op dat ik meer ademde vanuit mijn buik en de pijn in mijn rug was veel minder. Ik voelde me veel rustiger zowel in mijn lichaam als hoofd. Ik raad het je zeker aan een massage het zorgt bij mij voor veel meer rust in mijn leven

Teun Packbiers,

Het liefst elke week

Mijn zonen vinden een massage van Miranda fantastisch. Normaliter zijn ze niet rustig te krijgen maar zij krijgt het voor elkaar! Het liefst willen ze elke week naar haar toe.

Maartje van der Horst,