Holistische massage

90 minuten, 85 euro

Verlang je naar rust, aanraking en naar onverdeelde aandacht? Heb je ook zo’n behoefte om jezelf volledig te kunnen ontspannen en je optimale zelf weer terug te vinden? Een holistische massage is een allesomvattende massage, waarbij lichaam geest en ziel volledig tot rust komen.

Ik stem me af op jouw energie. Je vertelt me intuïtief wat er nodig is en zo ontstaat er een vloeiende massage. Weldadig, ontspannen en vol zachtheid zal jij je verbinden daar waar je wil gaan. Mijn handen bewegen soepel, zacht en met verschillende technieken.

De onverdeelde aandacht die je krijgt en de rust waarin dit plaatsvindt, maakt dat je weer even helemaal tot jezelf komt. Door aandacht te schenken aan wat je voelt, of dit nu geestelijk of lichamelijk is. Kan je lichaam zich ontspannen en je geest zich herstellen. Samen gaan we op weg naar balans en herstel op alle vlakken van je zijn.

Ik heb mij ook toegelegd op HSP massages en Reiki, deze verdieping kan ik toepassen in mijn Holistische massage voor een optimale ontspanning die bij jou past als persoon.

Een HSP massage is gericht op hoog sensitieve personen. Deze mensen staan extra open voor zowel positieve als negatieve indrukken.

Hoog sensitieve personen ervaren vaak drukte en spanning. Deze massage helpt bij het omgaan met deze prikkels, waardoor hun belevingswereld vriendelijker en rustiger wordt. Samen gaan we op weg om van deze unieke kwaliteit, als invoelend mens, ook voor jou een positief avontuur te maken.

Reiki geef ik ook apart, hoewel het goed te combineren is met een holistische massage, verwijs ik je voor informatie graag door naar het desbetreffende kopje op de website.

Maak een afpraak
Geef cadeau

Heel veel dank!!!

Hoe bijzonder! Dat is het eerste waar ik aan denk bij de herinnering aan de massage. De ontspanning maar vooral het "heel zijn". Ik mocht er compleet zijn én ik mocht er compleet zijn... Juist in een fase van afsluiting en een nieuw begin was dit een prachtig cadeau!!

Yvonne Dankers,

Heerlijke ontspanningsmassage

Deze week een heerlijke ontspanningsmassage gehad. Het was fantastisch! Ik heb heel veel moeite om het echt stil te krijgen in mijn hoofd maar Miranda is het gelukt ik was echt even helemaal van de wereld. Lekker ontspannen dus!

Marjolijn van Ekkendonk-Frensch,

Fijne Massage

Miranda is een enthousiaste en leergierige masseuse, ze staat open voor feedback en luistert naar je. De massage wordt afgestemd op je pijnpunten of ontspanningsbehoefte.
Na de massage was ik totaal ontspannen en zelfs pijnverlichting in mijn onderrug een dag later. Miranda staat garant voor een prettige massage en ook een leuk en uniek gesprek.

Daphne Rolf,