AccessBars

90 minuten, 85 euro

Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor mensen die meer rust, en ontspanning in lichaam en geest willen voelen. Het herstelt de balans tussen inspanning en ontspanning.

De verzorging maakt gebruik van 32 drukpunten die samen energie banen vormen door het hoofd. Ieder drukpunt staat voor een bepaald gedeelte van datgene dat mensen bezig houd en die de mens maakt tot wat ze is, denk aan creativiteit, controle, communicatie, besef van tijd en ruimte maar ook connectie, heling, hoop en dromen.

Door aanraking van de punten in verschillende combinaties zal alle overlading van deze en andere gebieden wegstromen om ruimte te maken voor een nieuwe meer behulpzame energie.

Meer informatie over Access Bars kun je vinden op de website van Access consciousness

Maak een afspraak
Geef cadeau

Nieuwe energie

Een fantastische Access Bars behandeling gehad door Miranda. En wat had ik het nodig, 90 minuten even helemaal niks. Mijn hoofd zat vol met van alles en een lichaam vol spanning.

Twee dagen erna niks als ont-spanning en een enorme energie explosie.

Jacqueline Cretier,

Heel ontspannen

Deze week een Access Bars behandeling gehad bij Miraposa. Het was een bijzondere ervaring, heel ontspannend en met een fris en opgeruimd gevoel reed ik daarna naar huis. Ze doet dit met zoveel passie en inzet. Ik kan het iedereen aanbevelen. Probeer het eens, je zult er beslist profijt van hebben.

Connie van Riel,

Thuis bij mezelf

Voor het eerst in tijden voelde ik mezelf weer in mijn lichaam. Mijn Burn-out klachten zijn verminderd en ik heb nieuwe energie om mee verder te kunnen. Afgelopen weken na de sessie is er veel ten positieve veranderd. En dit al na één keer. Ben zo blij dat ik de stap gezet heb, dus niet twijfelen maak een afspraak.

Hilde,