Access Bars Kids

30 minuten, 50 euro

60 minuten, 65 euro

In ieder kind schuilt een mooie prinses, een dappere prins of een sterke krijger. Toch zijn er soms dingen die je niet helemaal begrijpt, of die minder fijn aanvoelen.

Access Bars is een speciale manier om je rustig en ontspannen te maken, zodat je je fijn en in balans voelt. Dat doe ik door op je hoofd op verschillende plekken zachtjes aan te raken. Als ik dat doe dan zul je zien dat de dingen die je moeilijk of gek vindt, opgelost worden.

Mede door de Access Bars behandeling proberen we te zorgen dat je hier een beetje minder last van hebt.

Maak een afspraak
Geef cadeau

Echte aanrader

In de auto terug naar huis hadden we al gelijk een blijer kind op de achterbank. Super om te zien hoe Miranda met haar omging en goed uitlegt en luistert naar onze dochter. Ze voelde zich gelijk op haar gemak

Gelijk de eerste dag na de behandeling merkte nog meer verschil bij onze dochter. Minder angstig, blijer, energieker en vooral meer zichzelf. We zijn nu één keertje geweest.Zelf zegt ze al nog vaker te willen omdat het haar rust geeft

Janneke,

Rust in mijn hoofd

Mijn hoofd is eigenlijk altijd druk, nu merk ik veel meer rust. Mamma zag het ook gelijk aan mijn ogen. Heb ook heerlijke geslapen. De dagen erna voel ik me ook veel blijer.

Sam,

Meer Energie

Na de behandeling voelde ik me lekker ontspannen. Nu enkele werken later merk ik dat ik veel meer energie heb dan voorheen. Opletten op school lukt me beter en slapen ook.

Ellen,